Team profile picture

We loan because...
Jam nje nen e 2femijeve por 1prej tyre lindi me refluks urinar gje qe nuk u kap as gjat shtatezanis e as kur lindi kjo bente qe femija im smureshe muaj pas muaji e vizitoja e i beja analiza me thoshnin mjeket se ka gryket ka te ftot dhe femija im per 5vjet ne per duarve te doktoreve dhe asnje doktor nuk u kujtua te thoshte per ti ber femijes tim nje ego.me muabet me nje shoqe qe kishte burrin infemjer me keshilluan qe te beja nje ego atx mesova qe femija im kishte problem me veshkat dhe me nisen ne tiran .atx fillova analizat me radh qe dilte njera me keq nga tjetra dhe doktorat habiteshin se si femija im jetonte e me shtruan direkt djalin per operacjon gje qe ta mbanin gjendjen e djalit stabel.par operacjonit qe zjati 3or e gjysen djali im pati permirsim vetem nje muaj dhe i shoqeruar me ilace.dhe djali im nuk ndijeshe mir dhe me ndimen e doktorit qe e mori persiper djalin na solli nje mjek te mir i cili e operoj djalin prap dhe qe zjati 7 or na tha fjal te mira por djali im nuk mund te urinonte vet por veen me ndimen e nje kateteri e kete operacjon ne e bem vetem per te shtyr jeten e 4vjet djalit gjeri ne transplantin e veshkave dhe te jeni afer spitalit per gjen me te vogel.ne jemi nga korca dhe mundesi ekonomike nuk kishim por per femijen erdhem ne tiran me qira por burri pa pun un pa pun shpenzime te medha kemi ilacet dheqiraja ven 400 ne muaj po analizat qe me thoshte dok tori ti beja te privati se nuk beheshin ne shteterori qe te gjith e dim qe kan kosto te larte pa permendur e ushqimet e te tjera.djali im u keqesua perseri dhe pas analizave doktoret me keshilluan per jashte por spitali qe me ndimonte ishte spital privat dhe me duheshin10. 000€un nuk i kisha kerkova ndim po nuk me ndimuan dot me ate shum qe deja dhe nuk patem zjedhje tjeter vecse ta benim operacjon perseri.me dhimbje te madhe e frik i dham dok torit lej per djalin por doktorat e anulluan operacjonin se djalit kishte patur permiresim te fshikeza e urines dhe nese i nxirmin tubin ne injet djalit i dilte jashte fuksjonit e doktori e ne ram dakorte ta mbanim djalin ne kontroll per cdo jav qe mos pesojne goditje veshkat.ajo qe me shqeteson tani eshte se ne nuk kemi pun e jemi me qera dhe ilace dhe nuk kemi te ardhura nderko do vi perseri doktori i huaj sikur ai te thot qe ta cojme jashte ku ti gjejme lekat ose po e beri djalin operacjon ado ket sukses femija im .ndaj ju lutem me ndimoni djalin e kam vetem 6vjec.

Location: albania      

 

Latest Messages  

0 messages. Join the team to get in on the action!

Team Activity

This team has not made any loans in the past 90 days that are currently raising funds. Check back soon or make a loan!

Impact   Updated Hourly

2
Team Members
$0
Amount Funded
0
Loans
0.0
Loans per member