Check out some available loans that are similar to this one!
Juma
Juma G. was born in 1969. He is married and has 2 daughters and 2 sons. For 3 years, Juma has been farming cattle. He has 2 cows and a bull. During the summer, the central water supply dries up, so Juma built a water reservoir at home to have a reliable source of water at all times. Juma will use this loan to purchase several cows. He will raise the animals for 5-6 months and then sell them at a profit.
View original language description ↓
Ганиев Джума 1969 года рождения. Он женат, имеет 2 дочерей и 2 сына. Джума три года дома держит скот, у него есть 2 коровы и бычок. А также он со своей женой пекут самсы (национальные мясные пирожки)на базаре. Они пекут в тандыре (национальная глиняная печь)утром и после обеда, тесто делает жена, дочери помогают готовить фарш и лепить самсы. По вечерам дочери и жена вышивают бисером на тканях, это тоже является доходом.
Дома он построил бассейн для содержания воды, так как все лето вода в трубе высыхает, и эту воду дает коровам. На кредит он купит еще несколько голов скота. Через 5-6 месяцев, когда коровы будут готовы на продажу, он их продаст и купит молодых и по низкой цене.

About Tajikistan

  • $1,388
    Average annual income
  • 245
    View loans »
    Tajikistan Loans Fundraising
  • $28,365,000
    Funds lent in using Kiva
  • 3.7
    Tajikistan Somoni (TJS) = $1 USD